Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

1. Sikat slicker ngresiki awake dhewe kanggo asu digawe saka waja tahan karat, dadi awet banget.

2. Bulu kawat sing ditekuk ing sikat sikat sing luwih apik, dirancang kanggo nembus jero jas pet tanpa ngikis kulit pet.

3. Sikat slicker sing ngresiki awake dhewe kanggo asu uga bakal ninggalake kewan ingon sampeyan nganggo jas sing alus lan mengkilap sawise digunakake nalika dipijet lan ningkatake sirkulasi getih.

4. Kanthi nggunakake rutin, sikat slicker pembersih awake dhewe bakal nyuda gampang ngeculake saka kewan ingon.


Detail Produk

Tag Produk

Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

1. Sikat slicker ngresiki awake dhewe kanggo asu digawe saka waja tahan karat, dadi awet banget.

2. Bulu kawat sing ditekuk ing sikat sikat sing luwih apik, dirancang kanggo nembus jero jas pet tanpa ngikis kulit pet.

3. Sikat slicker sing ngresiki awake dhewe kanggo asu uga bakal ninggalake kewan ingon sampeyan nganggo jas sing alus lan mengkilap sawise digunakake nalika dipijet lan ningkatake sirkulasi getih.

4. Kanthi nggunakake rutin, sikat slicker pembersih awake dhewe bakal nyuda gampang ngeculake saka kewan ingon.

Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

Jinis

Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

Barang NO.

0101-111

Werna

Ijo utawa Khusus

Materi

ABS / TPR / Baja tahan karat

Ukurane

S / L

Bobot

131G / 148G

MOQ

1000PCS

Paket / Logo

Disesuaikan

Bayaran

L / C, T / T, Paypal

Katemtuan Pengiriman

FOB, EXW

Kaluwihan Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

Sawise rampung nyikat, sampeyan bisa narik bulu lan nyimpen sikat sing slicker kanthi aman. Kanthi tombol reresik dhewe, gampang banget nyopot kabeh rambut saka sikat kanggo sesi ngresiki sabanjure. Entuk sikat sing luwih slicker iki kanggo segawon, ora prelu narik rambut saka pin nganggo tangan.

Gambar Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

104 100 101 102 103

Layanan Kita

1. Rega Paling Apik - Produk Paling Populer kanthi rega sing apik ing antarane para pemasok

2. Pangiriman Cepet - Wektu Pengiriman <Pemasok 90%  

3. Kualitas Dijamin - 100% dicenthang dening QC ing 3 kaping sadurunge dikirim

4. Panyedhiya Aksesoris Kewan Siji Langkah - Ngirit Wektu 90%

5.After Perlindhungan Layanan - Saklawasé 0 Keluhan Kualitas sajrone 5 Taun Paling Anyar

6. Balesan cepet - Email bakal dijawab tanpa wektu tundha yen ditampa

Sertifikat

10001
10002

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan