File Kuku Pet
  • Pet Nail File

    File Kuku Pet

    File Nail Pet kanthi aman lan gampang entuk kuku sing alus kanthi ujung Intan. Kristal cilik sing dipasang ing nikel kanthi cepet nancepake kuku pet. Tempat tidur file kuku pet diwenehi kontur supaya pas karo kuku kasebut.

    File kuku hewan peliharaan duwe gagang sing nyaman lan genggeman non-slip.

  • Pet Nail File

    File Kuku Pet

    File Nail Pet kanthi aman lan gampang entuk kuku sing alus kanthi ujung Intan. Kristal cilik sing dipasang ing nikel kanthi cepet file pet's kuku. Tempat tidur file kuku pet kontur kanggo pas karo kuku.

    File kuku hewan peliharaan duwe gagang sing nyaman lan genggeman non-slip.