Pakaryan Anjing
  • Adjustable Oxford Dog Harness

    Harness Dog Oxford sing bisa disetel

    Sabuk asu oxford sing bisa disetel diiseni spons sing nyenengake, ora ana gulu ing gulu segawon, iku desain sing apik kanggo segawon sampeyan.

    Sabuk asu oxford sing luwes digawe kanthi bahan bolong napas sing bermutu. Kewan sing apik lan apik tenan tetep nggawe sampeyan kontrol total.

    Pegangan ekstra ing ndhuwur sabuk iki nggawe luwih gampang ngontrol lan mlaku kanthi cepet lan asu sing wis tuwa.

    Sabuk asu oxford sing bisa diatur iki nduweni 5 ukuran, cocog kanggo segawon medium lan cilik.

  • Dog Safety Harness With Seat Belt

    Nyaman Keamanan Anjing Kanthi Sabuk Kursi

    Sabuk pengaman asu nganggo sabuk pengaman duwe area rompi empuk. Iki ndadekake kanca wulunen supaya kepenak nalika lelungan.

    Sabuk pengaman asu kanthi sabuk pengaman nyuda gangguan driver, abah-abah keamanan asu njaga asu sampeyan supaya aman ing kursi supaya sampeyan bisa fokus ing dalan nalika lelungan.

    Sabuk pengaman asu nganggo sabuk pengaman iki gampang dipasang lan dicopot. Lebokake ing endhas segawon, banjur gulung, lan atur taline sing sampeyan karepake, pasang sabuk pengaman menyang d-D banjur kencengake sabuk pengaman.

  • Nylon Mesh Dog Harness

    Nylon Mesh Dog Harness

    Asu asu bolong nilon sing kepenak lan bisa digawe saka bahan awet lan entheng. Ngidini anak sampeyan mlaku-mlaku sing dibutuhake banget tanpa kakehan.

    Iki bisa disetel lan duwe gesper plastik sing cepet diluncurake lan D-ring kanggo masang tali sing kalebu.

    Manut asu bolong nilon iki nduweni macem-macem ukuran lan warna. Cocog kanggo kabeh jinis segawon.

  • Custom Harness For Dogs

    Sabuk Khusus Kanggo Asu

    Nalika asu sampeyan ditarik, sabuk khusus kanggo asu nggunakake tekanan lembut ing dodo lan glathi kanggo nggawa segawon menyang sisih lan fokus maneh marang sampeyan.

    Manfaat khusus kanggo segawon tetep ing tulang dada tinimbang tenggorokan kanggo ngilangi keselak, batuk, lan gagging.

    Manfaat khusus kanggo segawon digawe saka nilon sing alus nanging kuwat, lan nduweni gesper cepet sing ana ing tali weteng, gampang dipasang lan dipateni.

    Manfaat khusus kanggo asu iki ora bakal nyurung asu saka tali, nggawe lumampah nyenengake lan bebas stres kanggo sampeyan lan segawon.

  • Dog Support Lift Harness

    Dhukungan Angkat Dhukungan Anjing

    Asu angkat dhukungan segawon digawe saka bahan bermutu, alus banget, ambegan, gampang dicuci lan cepet dikeringake.

    Asu angkat dhukungan segawon bakal mbantu banget nalika asu sampeyan munggah lan mudhun ing undhak-undhakan, mlumpat metu saka mobil lan kahanan liyane. Cocog kanggo segawon kanthi mobilitas tuwa, cilaka utawa winates.

    Asu angkat dhukungan segawon iki gampang dipakai. ora perlu kakehan langkah, cukup nggunakake penutupan Velcro sing amba & gedhe kanggo njupuk / mateni.

  • Reflective No Pull Dog Harness

    Nggambarake Ora Ana Asu Narik

    Sabuk asu tanpa tarik iki nduweni tape reflektif, nggawe kewan ingon sampeyan bisa ditonton lan bisa nyegah kacilakan.

    Tali sing gampang disetel lan kain kanthi sisi loro njaga rompi kanthi nyaman, ngilangi chaffing lan resistensi nganggo pakaian pelindung.

    Tenaga asu tanpa tarik sing digawe saka nilon oxford berkualitas tinggi bisa dihirup lan kepenak. Dadi aman, awet, lan apik gayane.