Ikatan Kolar Asu
  • Adjustable Oxford Dog Harness

    Harness Dog Oxford sing bisa disetel

    Sabuk asu oxford sing bisa disetel diiseni spons sing nyenengake, ora ana gulu ing gulu segawon, iku desain sing apik kanggo segawon sampeyan.

    Sabuk asu oxford sing luwes digawe kanthi bahan bolong napas sing bermutu. Kewan sing apik lan apik tenan tetep nggawe sampeyan kontrol total.

    Pegangan ekstra ing ndhuwur sabuk iki nggawe luwih gampang ngontrol lan mlaku kanthi cepet lan asu sing wis tuwa.

    Sabuk asu oxford sing bisa diatur iki nduweni 5 ukuran, cocog kanggo segawon medium lan cilik.

  • Extra Bungee Retractable Dog Leash

    Leash Anjing Ditarik Bungee Ekstra

    1. Kasus Anjing Leash Ditampa Bungee Ekstra digawe saka bahan ABS + TPR bermutu tinggi, nyegah kasus retak amarga ora sengaja tiba.

    2. Kajaba iku, tambahi tali bungee ekstra kanggo tali anjing sing bisa ditarik. Desain bungee unik mbantu nyedhot kejutan gerakan cepet nalika digunakake karo segawon sing energik lan aktif. nalika asu sampeyan tiba-tiba, sampeyan ora bakal kejut balung, lan efek bungee saka tali elastis bakal nyuda pengaruh ing lengen lan pundhak sampeyan.

    3. Sisih paling penting saka tali sing bisa ditarik yaiku musim semi. Leash Anjing Ditarik Bungee Ekstra kanthi gerakan musim semi sing kuat kanggo mundur kanthi lancar, nganti 50.000 kaping. Cocog kanggo asu gedhe sing kuat, ukuran medium lan luwih cilik.

    4. Ekstra Bungee Retractable Dog Leash uga duwe 360° tali hewan peliharaan tanpa kusut sing menehi kamardikan luwih akeh kanggo pindhah lan ora bakal bungkus.

  • Custom Retractable Dog Leash

    Leash Anjing sing Ditarik Khusus

    Iki mbantu sampeyan njaga genggeman sing kuat, sanajan segawon gedhe sing lagi narik lan mlaku.

    Musim semi internal tugas sing abot banget, tali segawon sing bisa ditarik bisa gampang ngrampungake asu sing energik nganti 110 lbs.

  • Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

    1. Kasus Dog Leash sing Ditarik Tugas abot digawe saka bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retak kanthi tiba sing ora disengaja.

    2. Pita sing bisa ditarik iki nganggo tape nilon reflektif sing bisa nganti 5M, mula luwih aman yen sampeyan nggarap asu ing wayah wengi.

    3. Tali Anjing sing Ditarik Tugas abot kanthi gerakan musim semi sing kuat kanggo mundur kanthi lancar, nganti 50.000 kaping. Cocog kanggo segawon gedhe, segawon ukurane cilik lan cilik.

    4. Leash Dog Ditarik sing Tugas abot uga duwe 360° tali pet sing bebas kusut menehi kebebasan luwih kanggo kéwan ingon-ingon lan ora bakal bungkus.

  • Reflective Fabric Dog Collar

    Kerah Anjing Kain Reflektif

    Kerah asu kain sing reflektif dirancang nganggo anyaman nilon lan bolong sing bisa ambegan alus. Kerah premium iki entheng lan mbantu nyuda iritasi lan gosokan.

    Kerah asu kain reflektif uga dirancang kanthi bahan reflektif. Mbantu bocah supaya aman kanthi ningkatake visibilitas nalika mlaku-mlaku ing wayah wengi.

    Kerah asu kain sing reflektif iki duwe cincin D berkualitas tinggi. Nalika sampeyan metu karo bocah, pasang tali ing cincin baja tahan karat lan jalan-jalan kanthi nyaman lan gampang.

  • Dog Safety Harness With Seat Belt

    Nyaman Keamanan Anjing Kanthi Sabuk Kursi

    Sabuk pengaman asu nganggo sabuk pengaman duwe area rompi empuk. Iki ndadekake kanca wulunen supaya kepenak nalika lelungan.

    Sabuk pengaman asu kanthi sabuk pengaman nyuda gangguan driver, abah-abah keamanan asu njaga asu sampeyan supaya aman ing kursi supaya sampeyan bisa fokus ing dalan nalika lelungan.

    Sabuk pengaman asu nganggo sabuk pengaman iki gampang dipasang lan dicopot. Lebokake ing endhas segawon, banjur gulung, lan atur taline sing sampeyan karepake, pasang sabuk pengaman menyang d-D banjur kencengake sabuk pengaman.