Sisir Kutu
  • Cat Flea Comb

    Sisir Kutu Kucing

    1. Pin sisir kutu kucing iki diprodhuksi nganggo ujung bunder supaya ora ngrusak utawa nggaruk kulit pet.

    2. Genggeman anti-slip ergonomis sing kuat saka sikat kutu kucing iki nggawe sisir biasa trep & santai.

    3. Sisir Kutu kucing iki alon-alon ngilangake rambut sing longgar, lan ngilangi kusut, simpul, kutu, ngapusi lan kotoran sing kejepit. Uga ngresiki lan pijet kanggo jas sing sehat, nambah sirkulasi getih lan njalari jas pet dadi alus lan mengkilap.

    4. Rampung nganggo potongan bolongan ing pucuk sing ditangani, sikat kutu kucing uga bisa digantung yen dikarepake.