Dolanan Kewan Interaktif
  • Dog Interactive Toys

    Dolanan Interaktif Anjing

    Dolanan interaktif segawon iki digawe saka bahan ABS lan PC sing berkualitas, yaiku wadhah panganan sing stabil, awet, ora beracun, lan aman.

    Dolanan interaktif segawon iki wis digawe anyar lan desain lonceng ing njero lincah bakal nuwuhake rasa penasaran asu, bisa nambah kecerdasan segawon kanthi dolanan interaktif.

    Plastik keras, BPA gratis, asu sampeyan ora bakal gampang ngrusak. Iki dolanan asu interaktif, dudu dolanan mamah sing agresif, elinga. Cocok kanggo segawon cilik lan medium.

  • Cat Feeder Toys

    Dolanan Pakan Kucing

    Dolanan pakan kucing iki minangka dolanan wujud balung, dispenser panganan, lan bola nambani, kabeh patang fitur dibangun ing siji dolanan.

    Struktur njero panganan sing alon-alon bisa ngontrol kecepetan panganan ingon-ingonmu, Dolanan pakan kucing iki ngindhari gangguan pencernaan amarga kakehan mangan

    Dolanan pakan kucing iki duwe tangki panyimpenan sing transparan, mula nggawe kewan ingon gampang golek panganan ing njero ruangan..