Dematting Kepinginan
  • Dual Head Dog Deshedding Tool

    Alat Kepinginan Asu Kepala

    1. Alat deshedding asu kepala loro kanthi untu sing disebar kanthi seragam supaya cepet ngilangi rambut, rajutan lan kusut kanggo rambut panganggo sing luwih apik.

    2. Alat deshedding asu kaping pindho ora mung mbusak jubin sing mati, nanging uga menehi pijet kulit kanggo ngrangsang sirkulasi getih kulit. Untu dirancang kanggo nembus jero jas tanpa ngeruk kulit kewan sampeyan.

    3. Alat deshedding asu kepala dobel iku ergonomis kanthi gagang alus anti-slip. Pas banget ing tangan. Ora ketegangan tangan utawa pergelangan tangan maneh yen sampeyan sikat rerumput.

  • DeShedding Tool For Dogs

    Alat DeShedding Kanggo Asu

    1. Alat Dhedhedding Kanggo Asu kanthi pinggiran stainless steel tekan topcoat kanthi aman lan gampang nyopot rambut lan jas sing longgar. Uga efektif nyisir wulu sing luwih jero lan bisa ngrangsang sirkulasi getih kulit.

    2. Alat sing dipengini kanggo asu duwe agul-agul stainless steel sudhut mlengkung, Cocog karo garis awak kewan yen kewan ingon sing disenengi bakal luwih seneng proses dandan, cocok kanggo kucing lan segawon lan kewan liyane kanthi rambut cekak utawa dawa.

    3. Alat sing ora dikepengini kanggo segawon kanthi tombol rilis cilik, mung sak klik kanggo ngresiki lan nyopot rambut 95% saka untu, ngirit wektu kanggo ngresiki sisir.

  • Dog Shedding Blade Brush

    Sikat Lebokake Sikat

    1. Sikat tumpukan segawon kita duwe agul-agul sing bisa disetel lan dikunci nganggo gagang sing bisa dipisahake kanggo nggawe rake ngeculake dawa 14 inci supaya luwih cepet lan gampang digunakake.

    2. Asu iki ngeculake sikat pisau kanthi aman & kanthi cepet mbusak rambut pet sing longgar kanggo nyuda ngecor. Sampeyan bisa ngresiki kewan ingon ing omah.

    3. Ana kunci ing gagang, priksa manawa agul-agul ora bakal obah nalika dandan

    4. Sikat ngeculake wilah asu nyuda nyuda nganti 90% kanthi mung 15 menit seminggu dandan.

  • Dog And Cat Deshedding Tool Brush

    Sikat lan Kucing Kepinginan Alat Sikat

    Sikat Kepinginan Anjing Lan Kucing iku cepet, gampang lan cara cepet kanggo nyopot lan nyuda klambi ingon-ingonmu ing sawetara menit.

    Sikat Alat Kepinginan Anjing lan Kucing iki bisa digunakake kanggo segawon utawa kucing, gedhe utawa cilik. Sikat Alat Anjing lan Kucing Sikat Nyuda nyuda nganti 90% lan mbusak rambut kusut lan matt tanpa narik stres.

    Alat Kepinginan Anjing lan Kucing iki Sikat rambut, rereget lan lebu saka jas saka kewan kucing supaya tetep mengkilat lan sehat!

  • Pet Undercoat Rake Dematting Tool

    Alat Demat Rake Pet Undercoat

    Alat demat rake peliharaan peliharaan iki minangka sikat premium, nyuda ketombe, ngeculake, rambut kusut lan bebaya kanggo rambut pet sing luwih sehat. Iki bisa ngobati kulit sing sensitif nalika mbusak tikar lan jas.

    Alat demat rake pet ing njero hewan peliharaan ngilangi rambut sing gedhe, kulit mati sing kepepet, lan ketombe saka kewan kewan bisa ngatasi alergi musiman lan wahing kanggo para pet sing luwih sehat.

    Alat demat rake peliharaan ing pet iki nganggo gagang sing gampang diluncurake, gampang dirawat, rake dandanane ora abrasif ing kulit lan jas pet lan ora bakal nyemprotake pergelangan tangan utawa lengen sampeyan.

  • Dematting Brush For Dogs

    Sikat Demat Kanggo Asu

    1. Blade serikat sikat dematting iki kanggo segawon kanthi efisien nyandhang tikar, kusut, lan burs sing wangkal tanpa narik. godhong topcoat kewan alus lan ora rusak, lan nyuda nganti 90%.

    2. Iki minangka alat sing apik kanggo nyuda wulu sing angel, kayata ing mburi kuping lan ing kelek.

    3. Sikat dematting iki kanggo segawon duwe genggaman anti geser, gampang digamanake supaya aman lan kepenak nalika ngrumat pet.