Sisir Kewan
  • Dog Grooming Rake Comb

    Sisir Garu Roti Asu

    Sisir rake dandan asu iki duwe untu waja stainless sing bisa muter kanthi alon-alon bisa njupuk jubah kanthi alon-alon liwat wulu sing matt tanpa dijebuki lan nggawe kewan sampeyan ora nyaman.

    Pin saka sisir rake dandan asu iki digawe nganggo ujung bunder supaya ora ngrusak utawa nggaruk kulit kewan sampeyan.

    Bahan sisir rake dandan asu iki yaiku TPR. Empuk tenan. Iki nggawe sisir rutin gampang lan santai.

    Rampung nganggo potongan bolongan ing pucuk sing ditangani, sisir nyapu asu uga bisa digantung yen dikarepake. Cocog kanggo jinis rambut dawa.

  • Cat Flea Comb

    Sisir Kutu Kucing

    1. Pin sisir kutu kucing iki diprodhuksi nganggo ujung bunder supaya ora ngrusak utawa nggaruk kulit pet.

    2. Genggeman anti-slip ergonomis sing kuat saka sikat kutu kucing iki nggawe sisir biasa trep & santai.

    3. Sisir Kutu kucing iki alon-alon ngilangake rambut sing longgar, lan ngilangi kusut, simpul, kutu, ngapusi lan kotoran sing kejepit. Uga ngresiki lan pijet kanggo jas sing sehat, nambah sirkulasi getih lan njalari jas pet dadi alus lan mengkilap.

    4. Rampung nganggo potongan bolongan ing pucuk sing ditangani, sikat kutu kucing uga bisa digantung yen dikarepake.

  • Pet Groomer Finishing Comb

    Sisir Rampung Pet Groomer

    Sisir dandanan hewan peliharaan iki minangka tugas sing abot, bobote abot, nanging kuwat. Tutup aluminium bunder lan lapisan Anti statis saengga bisa nyuda statis.

    Sisir pungkasan kanggo ngresiki pet nganggo untu baja stainless sing dibunderaké alus, gampang nembus klambi paling kenthel.

    Sisir ngrampungake dandan pet iki duwe untu sing sempit lan amba. Kita bisa nggunakake ujung sing luwih jembar kanggo fluffing area sing luwih gedhe, lan ujung sing sempit kanggo wilayah sing luwih cilik.

    Iki kalebu sikat hewan peliharaan kanggo tas saben panganten.

  • Metal Pet Finishing Comb

    Sisir Rampung Pet Metal

    Sisir ngrampungake pet logam minangka sisir penting sing bisa njaga kewan ingon resik lan sehat kanthi ngilangi kusut, tikar, rambut longgar, lan rereget.

    Sisir ngrampungake pet logam iku entheng, gampang, lan gampang digawa.

    untu sisir ngrampungake pet logam duwe jarak sing beda-beda, Rong jinis jarak untu, Rong cara nggunakake, luwih trep lan praktis. bisa nyedhiyakake dandan sing sampurna.

  • Custom Dog Grooming Comb

    Sisir Rias Anjing Kustom

    Grooming Asu Khusus Geser lan pijet kanggo jas sing sehat, nambah sirkulasi getih lan ndadekake jas pet dadi alus lan mengkilap. Sisir kita cocok kanggo ngrampungake lan ngembang.

    Untu waja tahan karat tanpa statis kanthi ujung bunder, ora bakal nglarani kewan sampeyan. Untu sing sempit kanggo rambut alus ing mripat pet, kuping, irung, lan sikil, untu amba kanggo rambut alus ing awak utama.

    Gagang ergonomis kanthi permukaan karet sing ora lunyu, lapisan ing sikat dandan asu khusus nyegah kacilakan lunyu supaya sampeyan lan kewan sampeyan aman.

  • Stainless Steel Dog Comb

    Sisir Anjing Stainless Steel

    1. Sisir iki diprodhuksi saka bahan stainless steel, sing tahan karat lan tahan karat, kuat, awet lan ora gampang dipecah.

    2. Sisir segawon stainless steel dirancang kanthi permukaan sing alus lan awet, sisir segawon untu bunder ora bakal ngeruk kulit kewan ingon-ingon lan bakal menehi pengalaman ngresiki tanpa nyiksa pet, uga bisa nyegah listrik statis kanthi efektif.

    3. Sisir segawon stainless steel iki mbantu nyingkirake segawon lan kucing, tikar, rambut lan rereget, uga ngrangsang kulit lan nambah sirkulasi getih, sing apik kanggo ngrampungake lan ngremehake rambut pet.