Pungkasan Sisir Kewan
  • Custom Dog Grooming Comb

    Sisir Rias Anjing Kustom

    Grooming Asu Khusus Geser lan pijet kanggo jas sing sehat, nambah sirkulasi getih lan ndadekake jas pet dadi alus lan mengkilap. Sisir kita cocok kanggo ngrampungake lan ngembang.

    Untu waja tahan karat tanpa statis kanthi ujung bunder, ora bakal nglarani kewan sampeyan. Untu sing sempit kanggo rambut alus ing mripat pet, kuping, irung, lan sikil, untu amba kanggo rambut alus ing awak utama.

    Gagang ergonomis kanthi permukaan karet sing ora lunyu, lapisan ing sikat dandan asu khusus nyegah kacilakan lunyu supaya sampeyan lan kewan sampeyan aman.