Gunting Kuku Pet
  • Cat Claw Nail Clipper

    Clipper Kuku Cakar Kucing

    1. Bilah tahan lama clipper kuku cakar kucing iki digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, cukup kuat kanggo nyukur kuku kucing kanthi mung siji potong.

    2. Clipper kuku cakar kucing duwe kunci keamanan sing nggawe sampeyan ngindhari risiko cilaka kanthi ora sengaja.

    3. Clipper kuku cakar kucing duwe genggeman sing nyaman, gampang genggeman, non-slip, ergonomis sing tetep aman ing tangan sampeyan.

    4. Clipper kuku cakar kucing sing entheng lan migunani wis dirancang kanggo kewan cilik. Kajaba iku, sampeyan bisa gampang nggawa ing endi wae.

  • Stainless Steel cat nail trimmer

    Potong kuku kucing Steel

    Blades nglereni sing digunakake kanggo nggawe clipper kuku kucing digawe saka waja tahan karat sing kuwat supaya bisa tahan lama lan bisa digunakake maneh nganti pirang-pirang taun kepungkur.

    Trim kuku kucing saka baja tahan karat dilengkapi gagang karet sing nyegah lunyu nalika motong.

    Nalika trimmer kuku kucing stainless steel luwih disenengi para dandan profesional, uga penting kanggo pamilik asu & kucing saben dina. Gunakake trimmer kuku kucing saka stainless steel supaya kuku kewan sehat.

  • Small Cat Nail Clipper

    Clipper Kuku Kucing Cilik

    Gunting kuku kuku ringan kita dirancang kanggo digunakake kanggo kewan cilik, kayata segawon cilik, kucing lan terwelu.

    Bilah clipper kuku kucing cilik digawe saka waja tahan karat supaya hypoallergenic lan awet.

    Gagang clipper kuku kucing cilik wis dilapisi kanthi lapisan tahan las, Sampeyan bisa nangkep kanthi aman lan nyaman supaya bisa nyegah kacilakan sing lara.

  • Professional cat nail scissor

    Gunting kuku kucing profesional

    Gunting kuku kucing profesional dirancang kanthi ergonomis kanthi agul-agul sudhut bunderan stainless steel kanthi silet. Sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing sampeyan lakoni lan mbantu sampeyan nemtokake sepira sing dibutuhake, ngindhari kekacoan getih sanajan tanpa sensor cepet.

    Gunting kuku kucing profesional nduweni genggaman sing nyaman lan non-slip. Supaya gampang digunakake lan nyegah nyengat lan nyuda sing ora disengaja.

    Gunakake gunting kuku kucing profesional iki lan gunakake cakar, kuku, kanthi aman lan profesional.

  • Pet Nail Scissor For Large Dogs

    Gunting Kuku Kewan Kanggo Anjing Gedhe

    1. Gunting kuku ingon-ingon kanggo segawon gedhe pancen gampang digunakake, potongane resik lan presis, lan terus ditetes kanthi tekanan sithik.

    2. Blades ing clipper iki bisa 't bend, gores utawa karat, lan bakal tetep landhep sawise pirang-pirang kliping, sanajan asu sampeyan duwe kuku sing angel. Gunting kuku ingon-ingon kanggo segawon gedhe duwe agul-agul baja tahan karat sing apik banget, sing bakal menehi pengalaman nglereni landhep sing kuat lan awet.

    3. Gagang non-slip kepenak dipegang. Nyegah gunting kuku ingon-ingon kanggo segawon gedhe.

  • Pet Nail Clipper And Trimmer

    Pet Kuku Pet lan Trimmer

    1.Pet Clipper Lan Trimmer Kancing kanthi mekanisme clipping sing dimuat spring kanggo tumindak nglereni sing luwih efisien.

    2. Kunci keamanan, gawe clipper kuku hewan peliharaan lan trimmer ing kahanan tertutup yen ora digunakake.

    3. Genggeman ergonomis dirancang kanggo nyetak kanthi ergonomis ing tangan sampeyan kanggo kenyamanan lan panggunaan sing luwih cepet mbantu nyegah potongan kuku sing ora disengaja. Cukup gunakake kanthi normal nalika sampeyan meksa.

    4. Nalika lagi ora digunakake, Pet Nail Clipper Lan Trimmer bisa dikunci nganggo agul-agul ing posisi sing ditutup. Sampeyan ora sengaja ngethok awak dhewe nalika njupuk saka laci.