Panganan Bowl Kewan
  • Portable Dog Drinking Bottle

    Botol Ngombe Anjing Portable

    Fitur mangkuk asu stainless steel dobel iki bisa dicopot, mangkuk stainless steel tahan bakteri ing basis plastik sing awet.

    Mangkuk asu stainless steel dobel uga nyakup basis karet sing ora bisa diluncurake kanggo mbantu mangan sing tenang lan ora tumpah.

    Mangkuk Anjing Stainless Steel kaping pindho bisa dicuci nganggo mesin cuci piring, cukup copot basis karet.

    Cocog kanggo panganan & banyu.

  • Collapsible Dog Water Bottle

    Botol Banyu Anjing sing Bisa Dibuwang

    Botol Banyu Anjing sing bisa dibuwang iku paling apik kanggo mlaku-mlaku lan mlaku-mlaku karo segawon utawa kucing sampeyan. Botol banyu kanthi tampilan modern, wastafel amba ngidini kewan sampeyan gampang ngombe banyu.

    Botol Banyu Anjing sing Ruwet digawe saka ABS, aman lan awet, gampang dibongkar lan diresiki. Iki njaga kesehatan lan vitalitas kanggo kewan ingon-ingon.

    Ora mung kanggo segawon, nanging uga kanggo kewan cilik kayata kucing lan terwelu.

    Botol Banyu Anjing Collapsible dirancang kanggo ngemot banyu 450 ML kanggo kewan ingon-ingon sawise sampeyan nyemprotake banyu ing mangkuk, luwih gampang digunakake.

  • Stainless Steel Dog Bowl

    Mangkuk Anjing Baja tahan karat

    Bahan mangkuk asu stainless steel tahan karat, nawakake alternatif sehat kanggo plastik, ora duwe ambu.

    Mangkuk asu stainless steel duwe basis karet. Iki nglindhungi jubin lan nyegah cacah supaya ora geser nalika kewan mangan.

    Mangkuk segawon stainless steel iki nduweni ukuran 3, cocok kanggo segawon, kucing, lan kewan liyane. Cocog banget kanggo kibble garing, panganan udan, perawatan, utawa banyu.

  • Double Stainless Steel Dog Bowl

    Mangkuk Anjing Stainless Steel Dobel

    Fitur mangkuk asu stainless steel dobel iki bisa dicopot, mangkuk stainless steel tahan bakteri ing basis plastik sing awet.

    Mangkuk asu stainless steel dobel uga nyakup basis karet sing ora bisa diluncurake kanggo mbantu mangan sing tenang lan ora tumpah.

    Mangkuk Anjing Stainless Steel kaping pindho bisa dicuci nganggo mesin cuci piring, cukup copot basis karet.

    Cocog kanggo panganan & banyu.

  • Collapsible Dog Food And Water Bowl

    Panganan Anjing lan Bowl Banyu

    Mangkuk panganan lan banyu asu iki kanthi desain sing bisa diluncurake kanthi gampang, cukup dowo lan lempitan sing apik kanggo lelungan, hiking, kemah.

    Panganan asu lan mangkuk banyu sing bisa diluncurake yaiku mangkuk travel pet sing apik, entheng lan gampang digawa nganggo gesper menek. Mula bisa dipasang ing loop sabuk, ransel, tali, utawa lokasi liyane.

    Mangkuk panganan segawon lan banyu bisa ditumpes kanthi ukuran sing beda-beda, mula cocog kanggo kabeh segawon cilik, kucing, lan kewan liyane kanggo nyimpen banyu lan panganan nalika metu.