Botol Banyu Kewan
  • Portable Dog Drinking Bottle

    Botol Ngombe Anjing Portable

    Fitur mangkuk asu stainless steel dobel iki bisa dicopot, mangkuk stainless steel tahan bakteri ing basis plastik sing awet.

    Mangkuk asu stainless steel dobel uga nyakup basis karet sing ora bisa diluncurake kanggo mbantu mangan sing tenang lan ora tumpah.

    Mangkuk Anjing Stainless Steel kaping pindho bisa dicuci nganggo mesin cuci piring, cukup copot basis karet.

    Cocog kanggo panganan & banyu.

  • Collapsible Dog Water Bottle

    Botol Banyu Anjing sing Bisa Dibuwang

    Botol Banyu Anjing sing bisa dibuwang iku paling apik kanggo mlaku-mlaku lan mlaku-mlaku karo segawon utawa kucing sampeyan. Botol banyu kanthi tampilan modern, wastafel amba ngidini kewan sampeyan gampang ngombe banyu.

    Botol Banyu Anjing sing Ruwet digawe saka ABS, aman lan awet, gampang dibongkar lan diresiki. Iki njaga kesehatan lan vitalitas kanggo kewan ingon-ingon.

    Ora mung kanggo segawon, nanging uga kanggo kewan cilik kayata kucing lan terwelu.

    Botol Banyu Anjing Collapsible dirancang kanggo ngemot banyu 450 ML kanggo kewan ingon-ingon sawise sampeyan nyemprotake banyu ing mangkuk, luwih gampang digunakake.