Babagan Kita

Suzhou Kudi Trade Co., ltd.

Suzhou Kudi Trade Co., ltd. minangka salah sawijining produsen alat dandan hewan peliharaan sing paling gedhe lan tali segawon sing bisa ditarik ing China lan kita wis spesialis ing bidang iki luwih saka 19 taun. Pabrik kita dununge ing Suzhou, sing mung setengah jam numpak sepur saka Bandara Hongqiao Shanghai. Kita duwe loro pabrik dhewe sing utamane kanggo alat dandan ingon-ingon lan tali anjing, kerah lan dolanan ingon-ingon kanthi total area produksi luwih saka 9000 meter persegi. Kita duwe WALMART Walgreen, Sedex P4, BSCI, BRC lan ISO9001audit. Kita duwe total karyawan udakara 230 nganti saiki.

Saiki kasedhiya udakara 800 sku lan 130 item sing dipatenake. Amarga saiki inovasi minangka kunci produk, mula saben taun kita bakal nandur modal udakara 20% bathi menyang barang-barang anyar R&D lan terus-terusan nggawe produk kanggo kewan ingon. Saiki, kita duwe sekitar 25 wong ing R&D tem lan bisa ngrancang 20-30 barang anyar saben taun. OEM lan ODM bisa ditampa ing pabrik kita.

Uga kualitas uga mesthi kita fokus. Kita mesthi nawakake pelanggan 2 taun jaminan kanggo produk kanggo njamin kualitas.

Pelanggan teka saka luwih saka 35 negara lan wilayah. UE lan Amerika utara minangka pasar utama kita. Kita wis ngladeni luwih saka 2000 pelanggan, kalebu Walmart, Walgreen, Central & Garden pet lan liya-liyane. Kita bakal kerep ngunjungi pelanggan utama kadang-kadang lan ijolan rencana strategis ing mbesuk supaya bisa kerja sama jangka panjang.

Tujuane kanggo menehi luwih tresna marang kewan, kanggo riset lan ngembangake produk inovasi, nggawe urip sing luwih trep lan nyaman kanggo wong lan kewan ingon. We seneng nyedhiyakake klien produk sing apik lan solusi sing luwih praktis lan ekonomi kanggo saben dinane.

Sugeng rawuh! Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!

Sertifikat

cer