Gunting Kewan
  • Pet Grooming Thinning Scissor

    Gunting Nyenyet Pet

    Gunting rambut tipis kanggo pet iki digawe saka bahan tahan karat sing berkualitas tinggi, kanthi tingkat tipis 70-80%, lan ora bakal narik utawa nangkep rambut nalika ngethok.

    Lumahing digawe saka teknologi paduan titanium sing dilapisi vakum, sing cerah, ayu, tajem lan awet.

    Gunting rambut sing luwih tipis iki bakal dadi asisten paling apik kanggo motong wulu paling kenthel lan kusut sing angel, saukuran luwih apik.

    Gunting rambut tipis kanggo perawatan hewan peliharaan cocog kanggo rumah sakit hewan peliharaan, salon hewan peliharaan, uga segawon, kucing lan kulawarga liyane. Sampeyan bisa dadi tukang rias profesional lan dandan pet ing omah kanggo ngirit wektu lan dhuwit

  • Pet Hair Cutting Scissors

    Gunting Nglereni Rambut Pet

    23 untu ing agul-agul sisir serrated nggawe gunting nglereni rambut pet sing migunani kabeh.

    Guntingan rambut rambut pet utamane kanggo ngencerake. Uga bisa digunakake kanggo nyuda sing sederhana, cocog kanggo kabeh jinis wulu. Bilah sing alus lan alus nggawe potongan segawon langka lan aman, lan sapa wae sing bisa nggunakake rambut iki.

    Kanthi gunting gunting rambut pet sing cetha lan efektif iki, sampeyan bakal nemokake dandan ingon-ingon kasebut ora angel banget.

  • Professional Dog Grooming Scissor

    Gunting Gunting Anjing Profesional

    Gunting rambut tipis kanggo pet iki digawe saka bahan tahan karat sing berkualitas tinggi, kanthi tingkat tipis 70-80%, lan ora bakal narik utawa nangkep rambut nalika ngethok.

    Lumahing digawe saka teknologi paduan titanium sing dilapisi vakum, sing cerah, ayu, tajem lan awet.

    Gunting rambut sing luwih tipis iki bakal dadi asisten paling apik kanggo motong wulu paling kenthel lan kusut sing angel, saukuran luwih apik.

    Gunting rambut tipis kanggo perawatan hewan peliharaan cocog kanggo rumah sakit hewan peliharaan, salon hewan peliharaan, uga segawon, kucing lan kulawarga liyane. Sampeyan bisa dadi tukang rias profesional lan dandan pet ing omah kanggo ngirit wektu lan dhuwit

  • Pet Grooming Scissor Set

    Set Gunting Grooming Pet

    Set gunting dandan pet kalebu gunting lurus, gunting gunting untu, gunting lengkung, lan sisir lurus. Kasedhiya tas gunting, kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kene.

    Set gunting dandan pet digawe saka waja tahan karat sing unggul. Gunting iku landhep dhuwur, awet lan sisir kuwat digunakake suwene.

    Karet ing gunting ora mung bisa nyuda swara kanggo mesthekake yen kewan kewan ora wedi, nanging uga ora bisa cilaka mecah tangan.

    Set gunting dandan pet disimpen ing tas, supaya gampang digawa lan disimpen. Set iki cocog karo kabeh kebutuhan lan sarat dandan pet.

  • curved dog grooming scissors

    gunting dandan asu sudhut mlengkung

    Gunting dandan segawon sing mlengkung iku apik kanggo nyukur endhas, kuping, mripat, sikil alus, lan pawad.

    Cukur cukur sing landhep nyedhiyakake pangguna kanggo nglereni kanthi lancar lan sepi, yen nggunakake gunting dandan segawon sing wis mari, sampeyan ora bakal narik utawa narik rambut pet.

    Desain struktur teknik ngidini sampeyan nangkep kanthi nyaman lan nyuda tekanan saka pundhak. Gunting dandan segawon sudhut mlengkung iki dilengkapi sisipan driji lan jempol supaya pas karo tangan sampeyan supaya gampang dikepengini nalika ngethok.