Sisir Pet Stainless Steel
  • Pet Groomer Finishing Comb

    Sisir Rampung Pet Groomer

    Sisir dandanan hewan peliharaan iki minangka tugas sing abot, bobote abot, nanging kuwat. Tutup aluminium bunder lan lapisan Anti statis saengga bisa nyuda statis.

    Sisir pungkasan kanggo ngresiki pet nganggo untu baja stainless sing dibunderaké alus, gampang nembus klambi paling kenthel.

    Sisir ngrampungake dandan pet iki duwe untu sing sempit lan amba. Kita bisa nggunakake ujung sing luwih jembar kanggo fluffing area sing luwih gedhe, lan ujung sing sempit kanggo wilayah sing luwih cilik.

    Iki kalebu sikat hewan peliharaan kanggo tas saben panganten.

  • Metal Pet Finishing Comb

    Sisir Rampung Pet Metal

    Sisir ngrampungake pet logam minangka sisir penting sing bisa njaga kewan ingon resik lan sehat kanthi ngilangi kusut, tikar, rambut longgar, lan rereget.

    Sisir ngrampungake pet logam iku entheng, gampang, lan gampang digawa.

    untu sisir ngrampungake pet logam duwe jarak sing beda-beda, Rong jinis jarak untu, Rong cara nggunakake, luwih trep lan praktis. bisa nyedhiyakake dandan sing sampurna.

  • Stainless Steel Dog Comb

    Sisir Anjing Stainless Steel

    1. Sisir iki diprodhuksi saka bahan stainless steel, sing tahan karat lan tahan karat, kuat, awet lan ora gampang dipecah.

    2. Sisir segawon stainless steel dirancang kanthi permukaan sing alus lan awet, sisir segawon untu bunder ora bakal ngeruk kulit kewan ingon-ingon lan bakal menehi pengalaman ngresiki tanpa nyiksa pet, uga bisa nyegah listrik statis kanthi efektif.

    3. Sisir segawon stainless steel iki mbantu nyingkirake segawon lan kucing, tikar, rambut lan rereget, uga ngrangsang kulit lan nambah sirkulasi getih, sing apik kanggo ngrampungake lan ngremehake rambut pet.

  • Stainless Steel Comb For Pet

    Sisir Baja tahan karat Kanggo Pet

    Sisir kanggo pet iki digawe saka stainless steel tahan lama.

    Sisir stainless steel kanggo pet cocog karo tangan sing luwih apik lan luwih kepenak luwih suwe tinimbang sisir tradisional.

    Sisir baja tahan karat kanggo pet iki duwe untu sing luwih amba. Cocog kanggo tikar sing ora diikat utawa kanggo tampilan jas sing mantep. Uga cocog kanggo area sensitif kayata pasuryan lan sikil.

    Sisir Baja tahan karat kanggo pet cocog kanggo ngrampungake lan ngembang, menehi tampilan profesional kanggo wong sing sampeyan tresnani.

  • Metal Dog Steel Comb

    Sisir Baja Anjing Logam

    1. Untu sisir baja anjing sing alus bisa nglindhungi kulit asu tanpa gawe piala, mbusak kusut / tikar / rambut lan rereget sing longgar, aman ing kulit sensitif kewan sampeyan.

    2. Sisir baja asu logam iki digawe saka bahan tahan karat kualitas dhuwur, atose dhuwur, ora ana karat lan ora ana deformasi.

    3. Sisir baja asu logam duwe untu langka lan untu kandhel. Untu langka bisa digunakake kanggo nggawe gaya rambut kanggo segawon lan kucing, lan simpul rambut sing kusut bisa gampang dilelehake dening bagean sing kandhel.

  • Metal Dog Grooming Comb

    Sisir Grooming Anjing Logam

    1. Sisir dandanan asu logam cocog kanggo rinci babagan wulu alus ing pasuryan lan sikil, lan nyisir bulu sing dirajut ing sekitar area awak.

    2. Sisir dandan asu logam minangka sisir penting sing bisa njaga kewan ingon resik lan sehat kanthi ngilangi kusut, tikar, rambut longgar, lan rereget, rontog rambut alus lan alus banget.

    3. Iki sikat sing entheng kanggo dandan tanpa lemes. Iki minangka sikat dandan asu logam sing mutlak sing kudu dimupangatake kanggo njaga asu kanthi jaket. Gigi dibunderake kanthi alus kanggo dandan. Untu kanthi pucuk alon-alon pijet lan stimulasi kulit kewan sampeyan kanthi jas sing luwih sehat.