Sarung Tangan mitts Alat Mandi Pijet
  • Cat Hair Remover Brush

    Sikat Remover Rambut Kucing

    1. sikat rambut remover rambut kucing iki ngilangake rambut sing mati lan rambut kewan sing tumpah njaga kewan kewan sampeyan kanthi rapi.

    2. sikat rambut remover kucing digawe saka karet alus kanthi desain tonjolan cilik, nggunakake prinsip elektrostatik kanggo nyedhot rambut.

    3. Bisa digunakake kanggo pijet ingon-ingon lan kewan sampeyan bakal mulai santai nalika gerakan sikat rambut remover kucing.

    4. sikat kasebut cocok kanggo kabeh ukuran segawon lan kucing. Iki minangka pasokan ingon-ingon sing gampang digunakake lan gampang digunakake, njaga kamar supaya resik lan pet dadi sehat.

  • Dog Bathing Massage Brush

    Sikat Pijet Asu

    Sikat Pijet Anjing duwe pin karet sing empuk, bisa narik wulu lan ngeculake jas saka pet nalika kewan sampeyan lagi dipijeni utawa diresiki. Bisa digunakake kanggo asu lan kucing kanthi kabeh ukuran lan jinis rambut!

    Tip genggeman kenyamanan karet ing sisih sikat asuhan bathing asu nyedhiyakake kontrol gedhe sanajan sikat wis udan. Sikat bisa mbantu ngilangake kusut lan kulit sing mati, nggawe jas dadi resik lan sehat.

    Sawise nyikat pet sampeyan, cukup sikat siraman pijet segawon iki karo banyu. Banjur siyap kanggo digunakake ing wektu liya.

  • Dog Shampoo Grooming Brush

    Sikat Rambut Sampo Asu

    1. Sikat Grooming Shampoo Anjing iki gampang banget ditahan lan cocog kanggo pamilik sing adus dhewe kanggo kewan.

    2. sikat dandanan sampo segawon iki wulu alus, ora bakal lara wulune lan kulit lan gampang ngilangi rambut sing diwetokake saka kewan ingon.

    3. Kanthi panyimpenan lingkaran cilik, sampeyan ora prelu nyedhaki sampo lan sabun nalika lagi ngombe ingon-ingon. Sikat iki bisa digunakake kanggo adus lan uga pijet kanggo segawon.

    4. Cukup sikat sikat pet, sikat dandan sampo segawon iki bisa nggawe busa supaya asu luwih resik tinimbang sikat liyane.

  • Dog Bath Shower Brush

    Sikat Mandi Asu

    1. Sikat kamar mandhi segawon sing tugas abot iki gampang ngilangi rambut lan rambut sing luwus tanpa kena kusut lan nyebabake rasa ora nyaman kanggo asu sampeyan. Bulu karet fleksibel minangka magnet kanggo rereget, bledug, lan rambut sing longgar.

    2. Sikat kamar mandhi segawon iki duwe untu bunder, ora lara ing kulit segawon.

    3. Sikat Pancuran Mandi Asu bisa digunakake kanggo pijet ingon-ingon, lan ingon-ingon wiwit santai ing gerakan sikat.

    4. Sisih genggeman non-slip sing inovatif, sampeyan bisa ngencengi genggeman nalika pijet segawon, sanajan ing kamar mandhi.

  • Dog Wash Shower Sprayer

    Sprayer Pancuran Cuci Asu

    1. sprayer shower shower asu iki nggabungake sikat siram lan sprayer banyu. Ora mung bisa njupuk shower kanggo pet, nanging uga pijet. Kaya menehi pengalaman spa mini kanggo asu sampeyan.

    2. Penyemprotan siraman asu profesional kanggo profesional, bentuk kontur unik sing dirancang kanggo ngumbah segawon kanthi ukuran lan jinis.

    3.Dua adaptor keran sing bisa dicopot, nginstal lan dicopot kanthi gampang ing njero ruangan utawa ruangan.

    4. Spray shower shower asu banget nyuda konsumsi banyu lan sampo yen dibandhingake karo cara adus tradisional.

  • Pet Hair Grooming Bathing And Massage Brush

    Siraman Rambut Rambut Sapi lan Sikat Pijet

    1.Petanduran Hiasan Rambut lan Sikat Pijet bisa digunakake udan utawa garing, bisa digunakake ora mung minangka sikat mandhi kanggo ngresiki rambut pet, nanging uga alat pijet kanggo rong tujuan.

    2. Digawe bahan TPE bermutu, alus, elastisitas dhuwur lan ora beracun. Kanthi desain sing perhatian, gampang ditahan lan gampang digunakake.

    3. Untu dawa sing alus bisa ngresiki jero lan ngrawat kulit, bisa ngilangi rambut lan rereget sing alon-alon, nambah sirkulasi getih lan ndadekake jas pet dadi alus lan mengkilap.

    4. Waos alun ing sisih ndhuwur bisa pijet lan ngresiki pasuryan, paws lan sapanunggalane.