Sikat Pet Sisi Ganda
  • Pet Grooming Tool Dog Brush

    Sikat Asu Alat Perawatan Hewan

    Sikat asu alat perawatan hewan kanggo alat deshedding sing efektif, Sisih pin bunder misahake rambut asu sing longgar, Sisih bristle ngunggahake tumpahan lan pembuangan sing berlebihan

    Sikat asu alat perawatan hewan peliharaan mbantu nyebarke minyak alami kanggo jas mengkilap sing alus. Sikat alon-alon menyang arah tuwuh rambut, kanthi ati-ati khusus ing wilayah sing sensitif.

    Perawatan hewan peliharaan iki nggunakake pegangan genggaman, iku luwih aman.

  • Two Sides Bristle And Slicker Dog Brush

    Rong Sisih Bristle Lan Sikat Asu Lunyu

    1. Loro sisir sikat rambut nganggo bristles lan slicker.

    2. Siji sisih yaiku sikat slicker kawat kanggo mbusak rambut kusut lan rambut berlebihan lan

    3. Fitur liyane sikat sikat rambut supaya alus nganti alus.

    4. Kuas segawon brisik lan lunyu duwe loro ukuran lan cocog kanggo dandan asu saben dina kanggo segawon cilik, segawon medium utawa segawon gedhe.