Gunting mlengkung
  • curved dog grooming scissors

    gunting dandan asu sudhut mlengkung

    Gunting dandan segawon sing mlengkung iku apik kanggo nyukur endhas, kuping, mripat, sikil alus, lan pawad.

    Cukur cukur sing landhep nyedhiyakake pangguna kanggo nglereni kanthi lancar lan sepi, yen nggunakake gunting dandan segawon sing wis mari, sampeyan ora bakal narik utawa narik rambut pet.

    Desain struktur teknik ngidini sampeyan nangkep kanthi nyaman lan nyuda tekanan saka pundhak. Gunting dandan segawon sudhut mlengkung iki dilengkapi sisipan driji lan jempol supaya pas karo tangan sampeyan supaya gampang dikepengini nalika ngethok.