Perawatan Gigi
  • Pet Double Head Toothbrush

    Sikat Gigi Kepala Pet

    Spesifikasi Parameter Jenis Gigi Sikat Dental Finger Item NO. Bahan Kustomisasi Warna TB203 Ukuran PP Ukuran 225 * 18 * 28mm Bobot 9g MOQ 2000PCS Paket / Logo Pembayaran sing Disesuaikan L / C, T / T, Syarat Pengiriman Paypal FOB, Keuntungan EXW Keuntungan Sikat Kepala Gigi Pet Sikat Gigi Sikat Ganda Sikat Gigi Kepala Dobel Pet Layanan Kita 1. Rega paling apik – Produk Paling Popular kanthi rega sing apik ing antarane para pemasok 2. Pangiriman Cepet ...
  • Dental Finger Dog Toothbrush

    Sikat Gigi Finger Dental

    1. Sikat Gigi Anjing Driji minangka cara sing sampurna kanggo ngresiki untu lan luwih putih. Sikat Gigi Anjing Driji Dental iki dirancang supaya alus ing permen karet nalika nyuda plak lan tartar, ngindhari nyegah penyakit oral lan ambegan sing seger.

    2. Dheweke duwe desain non-slip sing tetep sikat ing driji sanajan ing wilayah sing angel digayuh. Saben sikat digawe kanggo driji sing ukurane cilik lan cilik.

    3. Sikat Gigi Asu Jari Gigi digawe kanthi bahan bermutu, aman 100% kanggo ingon-ingon.

  • Three Head Pet Toothbrush For Dog

    Sikat sikat untu telung kepala kanggo segawon

    1. Ora kaya produk sikat untu liyane ing pasar, sikat untu ingon-ingon telu kanggo segawon kanthi telung set bulu, sampeyan kudu nyikat njaba, njero lan ndhuwur untu sekaligus!

    2. Kepala khusus sikat iki luwih efektif kanggo mbusak panganan lan bakteri saka untu lan permen karet.

    3.Sikat sikat untu telung kepala kanggo segawon duwe gagang karet ergonomis sing gampang banget lan kepenak dipegang kanggo nyepetake wektu dandan.

    4. sikat untu ingon-ingon telu kanggo segawon cukup gampang digunakake kanggo kabeh wong, sanajan kaping pisanan, supaya sikat untu bisa digunakake amarga efektif kanggo promosi untu lan permen karet.

  • Dog Finger Toothbrush

    Sikat Gigi Driji Anjing

    1. Sikat sikat driji Driji alon-alon mbusak plak lan lebu panganan saka untu kewan ingon-ingon nalika uga ngobati permen karet.

    2. sikat untu driji Anjing nyedhiyakake cara sing lembut kanggo ngilangi plak lan lebu panganan saka untu kewan ingon. Bulu karet alus bisa dilelehake sing nggawe sampeyan nyaman lan kewan ingon.

    3. Cincin keamanan sing dipasang nyikat sikat untune driji segawon menyang jempol, mbantu njaga sikat supaya bisa nambah keamanan.