Dispenser Tas Sampah
  • Dog Waste Bag Holder

    Pemegang Tas Sampah Anjing

    Sing duwe tas limbah segawon iki duwe 15 tas (siji gulung), kantong kotoran cukup kandel lan anti bocor.

    Gulung poop pas karo wadhah tas sampah asu. Gampang mbukak tegese sampeyan ora bakal macet tanpa tas.

    Sing duwe tas sampah segawon iki cocog kanggo para pemilik sing seneng nggawa asu utawa kirik menyang taman, mlaku-mlaku utawa plancongan ngubengi kutha.

  • Dog Poop Bag Dispenser

    Dispenser Kantong Anjing

    Dispenser kanthong asu kanthi gampang nyambung karo tali sing bisa ditarik, daur ulang sabuk, tas, lsp.

    Siji ukuran cocog karo tali segawon sing bisa ditarik kita.

    Dispenser kanthong asu iki kalebu 20 tas (siji gulung); gulung ukuran standar bisa digunakake kanggo ngganti.