Remover Rambut Kewan
  • Pet Hair Remover For Laundry

    Remover Rambut Hewan Kanggo Binatu

    1. Cukup muter bolak-balik ing permukaan furnitur, jupuk rambut pet, bukak tutup lan sampeyan bakal nemokake sampah wis kebak rambut pet lan perabotane resik kaya sadurunge.

    2. Sawise diresiki, cukup kosongake kompartemen sampah lan buwang rambut pet ing sampah. Kanthi 100% rol lint rambut rambut pet sing bisa digunakake maneh, ora sampah maneh kanggo ngisi ulang utawa batere.

    3. Remover rambut pet iki kanggo umbah-umbah bisa ngilangi rambut segawon lan kucing kanthi gampang saka kursi, kasur, selimut, kemul, lan liya-liyane.

    4. Kanthi remover rambut pet iki kanggo umbah-umbah, ora prelu kaset lengket utawa kertas adesif. Rol bisa digunakake maneh lan bola-bali.