Gunting Tipis
  • Pet Grooming Thinning Scissor

    Gunting Nyenyet Pet

    Gunting rambut tipis kanggo pet iki digawe saka bahan tahan karat sing berkualitas tinggi, kanthi tingkat tipis 70-80%, lan ora bakal narik utawa nangkep rambut nalika ngethok.

    Lumahing digawe saka teknologi paduan titanium sing dilapisi vakum, sing cerah, ayu, tajem lan awet.

    Gunting rambut sing luwih tipis iki bakal dadi asisten paling apik kanggo motong wulu paling kenthel lan kusut sing angel, saukuran luwih apik.

    Gunting rambut tipis kanggo perawatan hewan peliharaan cocog kanggo rumah sakit hewan peliharaan, salon hewan peliharaan, uga segawon, kucing lan kulawarga liyane. Sampeyan bisa dadi tukang rias profesional lan dandan pet ing omah kanggo ngirit wektu lan dhuwit

  • Pet Hair Cutting Scissors

    Gunting Nglereni Rambut Pet

    23 untu ing agul-agul sisir serrated nggawe gunting nglereni rambut pet sing migunani kabeh.

    Guntingan rambut rambut pet utamane kanggo ngencerake. Uga bisa digunakake kanggo nyuda sing sederhana, cocog kanggo kabeh jinis wulu. Bilah sing alus lan alus nggawe potongan segawon langka lan aman, lan sapa wae sing bisa nggunakake rambut iki.

    Kanthi gunting gunting rambut pet sing cetha lan efektif iki, sampeyan bakal nemokake dandan ingon-ingon kasebut ora angel banget.