Pasokan Reresik
  • Pet Hair Remover For Laundry

    Remover Rambut Hewan Kanggo Binatu

    1. Cukup muter bolak-balik ing permukaan furnitur, jupuk rambut pet, bukak tutup lan sampeyan bakal nemokake sampah wis kebak rambut pet lan perabotane resik kaya sadurunge.

    2. Sawise diresiki, cukup kosongake kompartemen sampah lan buwang rambut pet ing sampah. Kanthi 100% rol lint rambut rambut pet sing bisa digunakake maneh, ora sampah maneh kanggo ngisi ulang utawa batere.

    3. Remover rambut pet iki kanggo umbah-umbah bisa ngilangi rambut segawon lan kucing kanthi gampang saka kursi, kasur, selimut, kemul, lan liya-liyane.

    4. Kanthi remover rambut pet iki kanggo umbah-umbah, ora prelu kaset lengket utawa kertas adesif. Rol bisa digunakake maneh lan bola-bali.

  • Dog Waste Bag Holder

    Pemegang Tas Sampah Anjing

    Sing duwe tas limbah segawon iki duwe 15 tas (siji gulung), kantong kotoran cukup kandel lan anti bocor.

    Gulung poop pas karo wadhah tas sampah asu. Gampang mbukak tegese sampeyan ora bakal macet tanpa tas.

    Sing duwe tas sampah segawon iki cocog kanggo para pemilik sing seneng nggawa asu utawa kirik menyang taman, mlaku-mlaku utawa plancongan ngubengi kutha.

  • Dog Poop Bag Dispenser

    Dispenser Kantong Anjing

    Dispenser kanthong asu kanthi gampang nyambung karo tali sing bisa ditarik, daur ulang sabuk, tas, lsp.

    Siji ukuran cocog karo tali segawon sing bisa ditarik kita.

    Dispenser kanthong asu iki kalebu 20 tas (siji gulung); gulung ukuran standar bisa digunakake kanggo ngganti.