Dog Leash
  • Extra Bungee Retractable Dog Leash

    Leash Anjing Ditarik Bungee Ekstra

    1. Kasus Anjing Leash Ditampa Bungee Ekstra digawe saka bahan ABS + TPR bermutu tinggi, nyegah kasus retak amarga ora sengaja tiba.

    2. Kajaba iku, tambahi tali bungee ekstra kanggo tali anjing sing bisa ditarik. Desain bungee unik mbantu nyedhot kejutan gerakan cepet nalika digunakake karo segawon sing energik lan aktif. nalika asu sampeyan tiba-tiba, sampeyan ora bakal kejut balung, lan efek bungee saka tali elastis bakal nyuda pengaruh ing lengen lan pundhak sampeyan.

    3. Sisih paling penting saka tali sing bisa ditarik yaiku musim semi. Leash Anjing Ditarik Bungee Ekstra kanthi gerakan musim semi sing kuat kanggo mundur kanthi lancar, nganti 50.000 kaping. Cocog kanggo asu gedhe sing kuat, ukuran medium lan luwih cilik.

    4. Ekstra Bungee Retractable Dog Leash uga duwe 360° tali hewan peliharaan tanpa kusut sing menehi kamardikan luwih akeh kanggo pindhah lan ora bakal bungkus.

  • Custom Retractable Dog Leash

    Leash Anjing sing Ditarik Khusus

    Iki mbantu sampeyan njaga genggeman sing kuat, sanajan segawon gedhe sing lagi narik lan mlaku.

    Musim semi internal tugas sing abot banget, tali segawon sing bisa ditarik bisa gampang ngrampungake asu sing energik nganti 110 lbs.

  • Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

    1. Kasus Dog Leash sing Ditarik Tugas abot digawe saka bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retak kanthi tiba sing ora disengaja.

    2. Pita sing bisa ditarik iki nganggo tape nilon reflektif sing bisa nganti 5M, mula luwih aman yen sampeyan nggarap asu ing wayah wengi.

    3. Tali Anjing sing Ditarik Tugas abot kanthi gerakan musim semi sing kuat kanggo mundur kanthi lancar, nganti 50.000 kaping. Cocog kanggo segawon gedhe, segawon ukurane cilik lan cilik.

    4. Leash Dog Ditarik sing Tugas abot uga duwe 360° tali pet sing bebas kusut menehi kebebasan luwih kanggo kéwan ingon-ingon lan ora bakal bungkus.

  • Wholesale Retractable Dog Leash

    Grosir Anjing Leash

    Tali asu sing bisa ditarik Grosir digawe saka tali nilon sing luwih alus sing bisa ditarik kanthi asu utawa kucing nganti bobote 44 pon.

    Grosir tali segawon sing bisa ditarik nganti udakara 3m, bisa tahan nganti 110 lbs.

    Tali segawon sing bisa ditarik iki Grosir duwe desain gagang ergonomis, ngidini mlaku-mlaku kanthi dawa, lan ora kuwatir nglarani tangan sampeyan. Kajaba iku, iku's luwih entheng lan ora lunyu, mula sampeyan ora bakal krasa lemes utawa kobong sawise mlaku-mlaku dawa.

  • Retractable Leash For Small Dogs

    Leash Ditarik Kanggo Asu Cilik

    1. Materi Leash sing Ditarik Kanggo Anjing Cilik iku ramah lingkungan, ora beracun, lan ora ambu. Tali nyedhiyakake umur dawa kanggo digunakake, lan spring High-End sing kuwat nggawe tali luwih dawa lan mundur kanthi lancar.

    2. Casing ABS sing tahan lama duwe genggeman ergonomis lan gagang anti-slip, iku kepenak banget lan dipasang ing telapak tangan sampeyan, pas tangan sampeyan kaya sarung tangan. Desain anti-slip saka tali sing bisa ditarik kanggo segawon cilik kanggo keamanan, lan sampeyan bakal tetep bisa ngontrol. 3. Pancing sworo cangkang logam aman dipasang ing krah utawa sabuk kewan ingon.

  • Custom Heavy Duty Retractable Dog Leash

    Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

    1. Tali traksi sing bisa ditarik yaiku tali pita sing jembar. Desain iki ngidini sampeyan gulung tali kanthi lancar, kanthi efektif bisa nyegah tali asu saka nduwurke tumpukan lan simpul tali. Uga, desain iki bisa nambah area bantalan kekuwatan, nggawe tali traksi luwih dipercaya, lan tahan gaya tarik sing luwih gedhe, supaya operasi sampeyan luwih gampang lan bisa nambah kenyamanan.

    Tali asu sing bisa ditarik maneh khusus 2,360 ° bisa nyuda asu supaya bisa mlayu kanthi bebas lan ngindhari masalah sing disandhang amarga gangguan tali. Genggeman ergonomis lan gagang anti-slip nyedhiyakake perasaan sing nyaman.

    3. Ing ngisor iki dispenser sampah sampah portofolio bentuk ringan lan 1 gulung kantong sampah plastik ing genggaman. Ora nganggo tangan lan trep. Sampeyan ngidini sampeyan seneng banget mlaku-mlaku.