Sisir Sapu
  • Dog Grooming Rake Comb

    Sisir Garu Roti Asu

    Sisir rake dandan asu iki duwe untu waja stainless sing bisa muter kanthi alon-alon bisa njupuk jubah kanthi alon-alon liwat wulu sing matt tanpa dijebuki lan nggawe kewan sampeyan ora nyaman.

    Pin saka sisir rake dandan asu iki digawe nganggo ujung bunder supaya ora ngrusak utawa nggaruk kulit kewan sampeyan.

    Bahan sisir rake dandan asu iki yaiku TPR. Empuk tenan. Iki nggawe sisir rutin gampang lan santai.

    Rampung nganggo potongan bolongan ing pucuk sing ditangani, sisir nyapu asu uga bisa digantung yen dikarepake. Cocog kanggo jinis rambut dawa.