Gunting Lurus
  • Professional Dog Grooming Scissor

    Gunting Gunting Anjing Profesional

    Gunting rambut tipis kanggo pet iki digawe saka bahan tahan karat sing berkualitas tinggi, kanthi tingkat tipis 70-80%, lan ora bakal narik utawa nangkep rambut nalika ngethok.

    Lumahing digawe saka teknologi paduan titanium sing dilapisi vakum, sing cerah, ayu, tajem lan awet.

    Gunting rambut sing luwih tipis iki bakal dadi asisten paling apik kanggo motong wulu paling kenthel lan kusut sing angel, saukuran luwih apik.

    Gunting rambut tipis kanggo perawatan hewan peliharaan cocog kanggo rumah sakit hewan peliharaan, salon hewan peliharaan, uga segawon, kucing lan kulawarga liyane. Sampeyan bisa dadi tukang rias profesional lan dandan pet ing omah kanggo ngirit wektu lan dhuwit