Produk
  • Dual Head Dog Deshedding Tool

    Alat Kepinginan Asu Kepala

    1. Alat deshedding asu kepala loro kanthi untu sing disebar kanthi seragam supaya cepet ngilangi rambut, rajutan lan kusut kanggo rambut panganggo sing luwih apik.

    2. Alat deshedding asu kaping pindho ora mung mbusak jubin sing mati, nanging uga menehi pijet kulit kanggo ngrangsang sirkulasi getih kulit. Untu dirancang kanggo nembus jero jas tanpa ngeruk kulit kewan sampeyan.

    3. Alat deshedding asu kepala dobel iku ergonomis kanthi gagang alus anti-slip. Pas banget ing tangan. Ora ketegangan tangan utawa pergelangan tangan maneh yen sampeyan sikat rerumput.

  • Pet Nail File

    File Kuku Pet

    File Nail Pet kanthi aman lan gampang entuk kuku sing alus kanthi ujung Intan. Kristal cilik sing dipasang ing nikel kanthi cepet nancepake kuku pet. Tempat tidur file kuku pet diwenehi kontur supaya pas karo kuku kasebut.

    File kuku hewan peliharaan duwe gagang sing nyaman lan genggeman non-slip.

  • Retractable Large Dog Slicker Brush

    Sikat Lunyu Asu Gedhe Bisa Ditarik

    1. Sikat rambut kanthi alon-alon ing arah tuwuh rambut. Bulu sing ngilangi rambut sing longgar, ngilangi kusut, knot, dander lan rereget sing kepepet.

    2. Pin sing bisa ditarik bisa ngirit wektu sing resik. Yen pad wis kebak, sampeyan bisa ngeculake rambut kanthi meksa tombol ing mburi bantalan.

    3. Sikat slicker segawon gedhe sing bisa dicopot nganggo genggeman alus, cukup penet tombol ing sisih ndhuwur sikat supaya gampang ngeculake rambut. Mesthine bakal mbantu nggawe dandan sing apik lan nyenengake kanggo segawon sampeyan.

  • Adjustable Oxford Dog Harness

    Harness Dog Oxford sing bisa disetel

    Sabuk asu oxford sing bisa disetel diiseni spons sing nyenengake, ora ana gulu ing gulu segawon, iku desain sing apik kanggo segawon sampeyan.

    Sabuk asu oxford sing luwes digawe kanthi bahan bolong napas sing bermutu. Kewan sing apik lan apik tenan tetep nggawe sampeyan kontrol total.

    Pegangan ekstra ing ndhuwur sabuk iki nggawe luwih gampang ngontrol lan mlaku kanthi cepet lan asu sing wis tuwa.

    Sabuk asu oxford sing bisa diatur iki nduweni 5 ukuran, cocog kanggo segawon medium lan cilik.

  • Cat Hair Remover Brush

    Sikat Remover Rambut Kucing

    1. sikat rambut remover rambut kucing iki ngilangake rambut sing mati lan rambut kewan sing tumpah njaga kewan kewan sampeyan kanthi rapi.

    2. sikat rambut remover kucing digawe saka karet alus kanthi desain tonjolan cilik, nggunakake prinsip elektrostatik kanggo nyedhot rambut.

    3. Bisa digunakake kanggo pijet ingon-ingon lan kewan sampeyan bakal mulai santai nalika gerakan sikat rambut remover kucing.

    4. sikat kasebut cocok kanggo kabeh ukuran segawon lan kucing. Iki minangka pasokan ingon-ingon sing gampang digunakake lan gampang digunakake, njaga kamar supaya resik lan pet dadi sehat.

  • Dog Bathing Massage Brush

    Sikat Pijet Asu

    Sikat Pijet Anjing duwe pin karet sing empuk, bisa narik wulu lan ngeculake jas saka pet nalika kewan sampeyan lagi dipijeni utawa diresiki. Bisa digunakake kanggo asu lan kucing kanthi kabeh ukuran lan jinis rambut!

    Tip genggeman kenyamanan karet ing sisih sikat asuhan bathing asu nyedhiyakake kontrol gedhe sanajan sikat wis udan. Sikat bisa mbantu ngilangake kusut lan kulit sing mati, nggawe jas dadi resik lan sehat.

    Sawise nyikat pet sampeyan, cukup sikat siraman pijet segawon iki karo banyu. Banjur siyap kanggo digunakake ing wektu liya.