Set Gunting Pet
  • Pet Grooming Scissor Set

    Set Gunting Grooming Pet

    Set gunting dandan pet kalebu gunting lurus, gunting gunting untu, gunting lengkung, lan sisir lurus. Kasedhiya tas gunting, kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kene.

    Set gunting dandan pet digawe saka waja tahan karat sing unggul. Gunting iku landhep dhuwur, awet lan sisir kuwat digunakake suwene.

    Karet ing gunting ora mung bisa nyuda swara kanggo mesthekake yen kewan kewan ora wedi, nanging uga ora bisa cilaka mecah tangan.

    Set gunting dandan pet disimpen ing tas, supaya gampang digawa lan disimpen. Set iki cocog karo kabeh kebutuhan lan sarat dandan pet.