Warta
  • Why are some dogs more hyper than others?

    Napa sawetara segawon luwih asor tinimbang liyane?

    Kita ndeleng segawon ing sakiwa tengene lan sawetara uga kayane duwe energi tanpa wates, dene liyane luwih santai. Akeh wong tuwa pet sing cepet-cepet nyebut asu sing tenogo dhuwur "hiperaktif", Napa sebabe segawon luwih hiper tinimbang liyane? Karakteristik keturunan Gembala Jerman, Koloni Perbatasan, Pengambilan Emas, ...
    Waca liyane
  • Soko Sampeyan Kudu Ngerteni Babakan Anjing Sampeyan

    Ana kelenjar kringet ing pion segawon sampeyan. Asu ngasilake kringet ing bagean awak sing ora ditutupi wulu, kaya irung lan bantalan sikile. Lapisan njero kulit ing sikil segawon ngemot kelenjar kringet - asu panas kasebut mudhun. Lan kaya manungsa, nalika segawon gugup utawa stres, ...
    Waca liyane
  • Dog sleeping positions

    Posisi turu asu

    Saben pamilik ingon-ingon pengin ngerti luwih lengkap babagan asu, babagan posisi turu sing disenengi segawon. Posisi sing dipengini asu, lan wektu sing digunakake kanggo turu bisa ngerteni babagan perasaan dheweke. Ing ngisor iki sawetara posisi turu umum lan apa tegese. Ing Sisih ...
    Waca liyane
  • Does dog need a coat in winter

    Apa asu butuh jas ing mangsa adhem

    Mangsa bakal teka maneh, Nalika nganggo parkus lan sandhangan njaba mangsan, kita uga kepengin weruh - apa asu uga butuh jaket ing musim salju? Minangka aturan umum, segawon gedhe kanthi jas sing kandel lan kandel bisa dijaga kanthi apik saka kadhemen. Keturunan kaya Alaskan Malamutes, Newfoundlands, lan Huskies Siberia, kanthi ...
    Waca liyane
  • Why do dogs eat grass

    Napa segawon mangan suket

    Napa segawon mangan suket? Yen mlaku-mlaku karo segawon sampeyan, kadang sampeyan bakal nemokake segawon sampeyan lagi mangan suket. Sanajan Sampeyan ngombe segawon panganan sing akeh nutrisi sing kebak kabeh sing dibutuhake ...
    Waca liyane
  • How to Trim Your Cat’s Nails

    Cara Potong Kuku Kucing

    Cara Nggawe Kuku Kucing? Perawatan kuku minangka bagean penting saka perawatan kucing biasa. Kucing butuh paku kanggo dipotong supaya ora pisah utawa rusak. Iku produktif kanggo motong pucuk sing cetha saka kucing ...
    Waca liyane