Sikat Pet
  • Retractable Large Dog Slicker Brush

    Sikat Lunyu Asu Gedhe Bisa Ditarik

    1. Sikat rambut kanthi alon-alon ing arah tuwuh rambut. Bulu sing ngilangi rambut sing longgar, ngilangi kusut, knot, dander lan rereget sing kepepet.

    2. Pin sing bisa ditarik bisa ngirit wektu sing resik. Yen pad wis kebak, sampeyan bisa ngeculake rambut kanthi meksa tombol ing mburi bantalan.

    3. Sikat slicker segawon gedhe sing bisa dicopot nganggo genggeman alus, cukup penet tombol ing sisih ndhuwur sikat supaya gampang ngeculake rambut. Mesthine bakal mbantu nggawe dandan sing apik lan nyenengake kanggo segawon sampeyan.

  • Dog Grooming Slicker Brush

    Sikat Rambut Sikat Gigi

    1. sikat dandanan dandanan duwe sirah plastik sing tahan lama kanthi pin stainless steel sing berkualitas tinggi, bisa nembus jero jas kanggo nyopot jas ngisor.

    2. Kuas slicker dandanan kanthi alus mbusak rambut sing longgar, ngilangi kusut, simpul, dander lan kotoran sing kejepit ing njero sikil, buntut, endhas, lan area sensitif liyane tanpa nggorok kulit pet.

    3. Sikat slicker dandan asu iki uga bisa digunakake kanggo pet sing garing nganggo kulit sensitif lan jas sing alus lan alus.

    4. Nambah sirkulasi getih lan godhong kewan sampeyan dadi alus lan mengkilap. Gawe sikat sikat hewan peliharaan sampeyan dadi pengalaman sing luwih nyaman lan nyenengake.

    5. Genggeman desain ergonomis nyedhiyakake kenyamanan nalika nyikat ora suwene sampeyan nyikat, nggawe dandan gampang.

  • Pet Grooming Tool Dog Brush

    Sikat Asu Alat Perawatan Hewan

    Sikat asu alat perawatan hewan kanggo alat deshedding sing efektif, Sisih pin bunder misahake rambut asu sing longgar, Sisih bristle ngunggahake tumpahan lan pembuangan sing berlebihan

    Sikat asu alat perawatan hewan peliharaan mbantu nyebarke minyak alami kanggo jas mengkilap sing alus. Sikat alon-alon menyang arah tuwuh rambut, kanthi ati-ati khusus ing wilayah sing sensitif.

    Perawatan hewan peliharaan iki nggunakake pegangan genggaman, iku luwih aman.

  • Double Sided Flexible Pet Slicker Brush

    Sikat Lurus Pet Fleksibel Dobel Sisi

    1.Pet Slicker Brush nindakake tugas ngresiki rambut sing matt, utamane ing mburi kuping.

    2. Iki uga fleksibel, sing nggawe asu luwih kepenak.

    3. Sikat slicker pet fleksibel sing dobel narik rambut luwih sithik, mula sing diprotes dening segawon biasane diilangi.

    4. sikat iki luwih mudhun nganggo rambut supaya ora mateng.

  • Self Cleaning Slicker Brush For Dogs

    Sikat Slicker Reresik Dhewe Kanggo Asu

    1. Sikat slicker ngresiki awake dhewe kanggo asu digawe saka waja tahan karat, dadi awet banget.

    2. Bulu kawat sing ditekuk ing sikat sikat sing luwih apik, dirancang kanggo nembus jero jas pet tanpa ngikis kulit pet.

    3. Sikat slicker sing ngresiki awake dhewe kanggo asu uga bakal ninggalake kewan ingon sampeyan nganggo jas sing alus lan mengkilap sawise digunakake nalika dipijet lan ningkatake sirkulasi getih.

    4. Kanthi nggunakake rutin, sikat slicker pembersih awake dhewe bakal nyuda gampang ngeculake saka kewan ingon.

  • Self Cleaning Pet Slicker Brush

    Reresik Sikat Pet Slicker

    1. Sikat slicker ngresiki awake dhewe kanggo asu digawe saka waja tahan karat, dadi awet banget.

    2. Bulu kawat sing ditekuk ing sikat sikat sing luwih apik, dirancang kanggo nembus jero jas pet tanpa ngikis kulit pet.

    3. Sikat slicker sing ngresiki awake dhewe kanggo asu uga bakal ninggalake kewan ingon sampeyan nganggo jas sing alus lan mengkilap sawise digunakake nalika dipijet lan ningkatake sirkulasi getih.

    4. Kanthi nggunakake rutin, sikat slicker pembersih awake dhewe bakal nyuda gampang ngeculake saka kewan ingon.