Sisir Dematting
  • Pet Undercoat Rake Dematting Tool

    Alat Demat Rake Pet Undercoat

    Alat demat rake peliharaan peliharaan iki minangka sikat premium, nyuda ketombe, ngeculake, rambut kusut lan bebaya kanggo rambut pet sing luwih sehat. Iki bisa ngobati kulit sing sensitif nalika mbusak tikar lan jas.

    Alat demat rake pet ing njero hewan peliharaan ngilangi rambut sing gedhe, kulit mati sing kepepet, lan ketombe saka kewan kewan bisa ngatasi alergi musiman lan wahing kanggo para pet sing luwih sehat.

    Alat demat rake peliharaan ing pet iki nganggo gagang sing gampang diluncurake, gampang dirawat, rake dandanane ora abrasif ing kulit lan jas pet lan ora bakal nyemprotake pergelangan tangan utawa lengen sampeyan.

  • Dematting Brush For Dogs

    Sikat Demat Kanggo Asu

    1. Blade serikat sikat dematting iki kanggo segawon kanthi efisien nyandhang tikar, kusut, lan burs sing wangkal tanpa narik. godhong topcoat kewan alus lan ora rusak, lan nyuda nganti 90%.

    2. Iki minangka alat sing apik kanggo nyuda wulu sing angel, kayata ing mburi kuping lan ing kelek.

    3. Sikat dematting iki kanggo segawon duwe genggaman anti geser, gampang digamanake supaya aman lan kepenak nalika ngrumat pet.

  • 3 In 1 Rotatable Pet Shedding Tool

    Alat Shedding Pet 3 Ing 1 Rotatable

    3 Ing 1 Alat Shedding Pet Rotatable nggabungake kabeh fungsi dematting deshedding lan sisir biasa kanthi sampurna. Kabeh sisir digawe saka waja tahan karat .mangka awet banget.

    Pencet tombol tengah lan puterake alat pembuwang pet 3 ing 1 kanggo muter fungsi sing sampeyan kepengini.

    Sisir ngeculake mbusak jas mati lan rambut tambahan kanthi irit. Iki bakal dadi penolong paling apik nalika musim ngeculake.

    sisir dematting duwe 17 agul-agul, supaya bisa ngilangi simpul, kusut lan tikar kanthi gampang. agul-agul ujung bunder aman. Iki ora bakal ngrugekake pet lan njaga jas pet sing dawa rambut mengkilat.

    Sing terakhir yaiku sisir biasa. Sisir iki wis untune cedhak banget. Saengga bisa ngilangi tandhing lan kutu kanthi gampang. Uga apik kanggo area sensitif kayata kuping, gulu, buntut lan weteng.