Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

1. Kasus Dog Leash sing Ditarik Tugas abot digawe saka bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retak kanthi tiba sing ora disengaja.

2. Pita sing bisa ditarik iki nganggo tape nilon reflektif sing bisa nganti 5M, mula luwih aman yen sampeyan nggarap asu ing wayah wengi.

3. Tali Anjing sing Ditarik Tugas abot kanthi gerakan musim semi sing kuat kanggo mundur kanthi lancar, nganti 50.000 kaping. Cocog kanggo segawon gedhe, segawon ukurane cilik lan cilik.

4. Leash Dog Ditarik sing Tugas abot uga duwe 360° tali pet sing bebas kusut menehi kebebasan luwih kanggo kéwan ingon-ingon lan ora bakal bungkus.


Detail Produk

Tag Produk

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

1. Kasus Dog Leash sing Ditarik Tugas abot digawe saka bahan ABS + TPR premium, nyegah kasus retak kanthi tiba sing ora disengaja.  

2. Pita sing bisa ditarik iki nganggo tape nilon reflektif sing bisa nganti 5M, mula luwih aman yen sampeyan nggarap asu ing wayah wengi.

3. Tali Anjing sing Ditarik Tugas abot kanthi gerakan musim semi sing kuat kanggo mundur kanthi lancar, nganti 50.000 kaping. Cocog kanggo segawon gedhe, segawon ukurane cilik lan cilik.

4. Leash Dog Ditarik sing Tugas abot uga duwe 360° tali pet sing bebas kusut menehi kebebasan luwih kanggo kéwan ingon-ingon lan ora bakal bungkus. 

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Jinis:

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Barang NO.:

UB05

Werna:

Ijo, Jingga utawa Adat

Bahan:

ABS + TPR + SS + Nylon

Ukuran:

S / M / L

Watesan Bobot:

20/30 / 50kg

Panjang Leash:

5M / 16ft

MOQ:

1000PCS

Paket / Logo:

Disesuaikan

Bayaran:

L / C, T / T, Paypal

Katemtuan Pengiriman:

FOB, EXW

Kauntungan saka Anjing Ditanggepi Tugas abot

Tombol rem, kunci lan mbukak kunci sing bisa dipercaya njamin pita bisa dawa lan mundur kanthi lancar. Pencet tombol rem kanggo mbukak, lan geser tombol kunci kanggo ngunci tali. Geser tombol kunci mundur kanggo mulihake kahanan gratis. mekanisme ngunci tali asu sing bisa ditarik maneh iki gampang banget kanggo ditindakake lan ora mbutuhake gaweyan, gampang lan aman.

Gambar saka Leash Dog Ditarik Ditampa abot

101 102 103 100 105 104

Layanan Kita

1. Rega Paling Apik - Produk Paling Populer kanthi rega sing apik ing antarane para pemasok

2. Pangiriman Cepet - Wektu Pengiriman <Pemasok 90%  

3. Kualitas Dijamin - 100% dicenthang dening QC ing 3 kaping sadurunge dikirim

4. Panyedhiya Aksesoris Kewan Siji Langkah - Ngirit Wektu 90%

5.After Perlindhungan Layanan - Saklawasé 0 Keluhan Kualitas sajrone 5 Taun Paling Anyar

6. Balesan cepet - Email bakal dijawab tanpa wektu tundha yen ditampa

Sertifikat

10001
10002

Nggoleki priksaan babagan Sisir Anjing Stainless Steel iki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan