Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

1. Tali traksi sing bisa ditarik yaiku tali pita sing jembar. Desain iki ngidini sampeyan gulung tali kanthi lancar, kanthi efektif bisa nyegah tali asu saka nduwurke tumpukan lan simpul tali. Uga, desain iki bisa nambah area bantalan kekuwatan, nggawe tali traksi luwih dipercaya, lan tahan gaya tarik sing luwih gedhe, supaya operasi sampeyan luwih gampang lan bisa nambah kenyamanan.

Tali asu sing bisa ditarik maneh khusus 2,360 ° bisa nyuda asu supaya bisa mlayu kanthi bebas lan ngindhari masalah sing disandhang amarga gangguan tali. Genggeman ergonomis lan gagang anti-slip nyedhiyakake perasaan sing nyaman.

3. Ing ngisor iki dispenser sampah sampah portofolio bentuk ringan lan 1 gulung kantong sampah plastik ing genggaman. Ora nganggo tangan lan trep. Sampeyan ngidini sampeyan seneng banget mlaku-mlaku.


Detail Produk

Tag Produk

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

1. Tali traksi sing bisa ditarik yaiku tali pita sing jembar. Desain iki ngidini sampeyan gulung tali kanthi lancar, kanthi efektif bisa nyegah tali asu saka nduwurke tumpukan lan simpul tali. Uga, desain iki bisa nambah area bantalan kekuwatan, nggawe tali traksi luwih dipercaya, lan tahan gaya tarik sing luwih gedhe, supaya operasi sampeyan luwih gampang lan bisa nambah kenyamanan.

Tali asu sing bisa ditarik maneh khusus 2,360 ° bisa nyuda asu supaya bisa mlayu kanthi bebas lan ngindhari masalah sing disandhang amarga gangguan tali. Genggeman ergonomis lan gagang anti-slip nyedhiyakake perasaan sing nyaman.

3. Ing ngisor iki dispenser sampah sampah portofolio bentuk ringan lan 1 gulung kantong sampah plastik ing genggaman. Ora nganggo tangan lan trep. Sampeyan ngidini sampeyan seneng banget mlaku-mlaku.

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Jinis:

Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Barang NO.:

KB05

Werna:

Ireng lan Putih utawa Adat

Bahan:

ABS + TPR + SS + Nylon

Ukuran:

S / M / L

Watesan Bobot:

20/30 / 50kg

Panjang Leash:

5M / 16ft

MOQ:

1000PCS

Paket / Logo:

Disesuaikan

Bayaran:

L / C, T / T, Paypal

Katemtuan Pengiriman:

FOB, EXW

Kauntungan saka Tugas Anjing Ditanggepi Tugas abot

Mekanisme penguncian sing dipercaya supaya pita bisa dawa lan mundur kanthi lancar. Pencet tombol rem kanggo mbukak, lan geser tombol kunci kanggo ngunci tali. Yen sampeyan pengin mulihake kondhisi gratis, cukup geser tombol mundur. Mung kanggo muter lan muter nganggo driji mung, gampang lan aman.

Gambar saka Custom Dog Ditarik Tugas abot

101 100

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik khusus kanggo ngasilake produk ingon-ingon sajrone 20 taun.

 

2. Kepiye cara ngirim kiriman?

RE: Liwat segara utawa udhara kanggo pesenan jumlah akeh, pengiriman ekspres kaya DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT kanggo pesenan jumlah cilik.

Yen sampeyan duwe agen pengiriman ing China, kita bisa ngirim produk menyang Agen China.

 

3. Apa pimpinan sampeyan?

RE: Biasane udakara 40 dina. Yen duwe produk ing saham, udakara udakara 10 dina.

 

4. Apa aku bisa njaluk conto gratis kanggo produk sampeyan?

RE: ya, iku paling apik kanggo njupuk conto gratis lan kepareng sampeyan mbayar biaya pengiriman.

 

5: Kepiye cara pembayaran sampeyan?

RE: T / T, L / C, Paypal, Kertu kredit lan sapanunggalane.

 

6. Apa jinis produk sampeyan?

RE: Ora cocog nggawe paket kasebut.

 

7. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sadurunge diprentah?

RE: Mesthi, sugeng rawuh ing pabrik kita. Mangga gawe jadwal janjian karo kita sadurunge.

Sertifikat

10001
10002

Pabrik Show

10001
10002
10003

Nggoleki priksaan babagan Sisir Anjing Stainless Steel iki


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan