Napa sawetara segawon luwih asor tinimbang liyane?

qq1

Kita ndeleng segawon ing sakiwa tengene lan sawetara uga kayane duwe energi tanpa wates, dene liyane luwih santai. Akeh wong tuwa pet sing cepet-cepet nyebut asu sing tenogo dhuwur "hiperaktif", Napa sebabe segawon luwih hiper tinimbang liyane?

Karakteristik jenis

Gembala Jerman, Koloni Perbatasan, Retriever Emas, Huskies Siberia, Terriers — apa sing padha karo trah asu iki? Dheweke dikembangake kanggo kerja sing angel. Dheweke cenderung feisty lan hiper.

Awal taun kirik

Anjing sing luwih enom biasane duwe energi lan sing luwih tuwa bisa umure tuwa, nanging sawetara segawon tetep semangat kanggo urip, gumantung karo kesehatan. Sajrone taun formatif kasebut, sosialisasi, latihan sing tepat, lan penguatan positif minangka kunci kesejahteraan asu energi tinggi ing taun-taun pungkasan.

Proper Diet

Panganan murah biasane diisi karo bahan-bahan sing ora dibutuhake asu sampeyan, kayata pengisi, produk sampingan, pewarnaan, lan gula. Panganan asu sing murah kanggo asu bisa nyebabake tumindak, kaya mangan panganan sing sampah bisa ngganti swasana kita. Panaliten nduweni korélasi antara hiperaktif lan bahan panganan asu tartamtu, saengga bisa diwenehi panganan asu bermutu kanthi murni.

Anjing energik butuh olahraga sing disalur lan siji-siji karo sampeyan dadi kancane sing paling disenengi. Sampeyan bisa main game karo dheweke. Uga nggawa tali asu, perjalanan menyang taman asu bakal nggawe dheweke mlaku-mlaku, bersosialisasi, lan udan ora. wektu.


Wektu kiriman: Nov-02-2020