Soko Sampeyan Kudu Ngerti Babakan Anjing Sampeyan

Ana kelenjar kringet ing pion segawon sampeyan.

Asu ngasilake kringet ing bagean awak sing ora ditutupi wulu, kaya irung lan bantalan sikile. Lapisan njero kulit ing tapel asu ngemot kelenjar kringet - asu panas kasebut mudhun. Lan kaya manungsa, nalika segawon gugup utawa stres, bantalane uga lembab.

Bantalan Paw yaiku jambon nalika dadi anak kirik

Cakar segawon biasane jambon nalika lair, Yen wis gedhe, kulit njaba bantalane dadi luwih angel, cakar bakal malih dadi ireng. Biasane, cakar asu minangka campuran noda jambon lan ireng nalika umure umure 6 wulan. Iki tegese alas kaki sing saya angel saya angel, mula bisa mlaku lan mlayu menyang endi wae kanthi luwih nyaman.

Nglereni Kuku

Yen kuku segawon diklik nalika mlaku-mlaku utawa gampang snagged, dheweke kudu nyukur. Kuku kudu meh ora nyepetake lemah, sampeyan bisa tuku gunting kuku kanggo asu sampeyan. Umume dokter hewan nawakake layanan iki yen pemilik ora ngerti kepiye cara nggawe dhewe. Rambut ing antarane bantalan sikil nyebabake matting yen ora diiris kanthi teratur. Sampeyan bisa nyikat rambut lan motong supaya padha karo bantalan. Priksa kerikil utawa lebu liyane nalika motong.

Licking utawa mamahing paws sing

Yen asu sampeyan nyelehake sikil, dheweke bisa uga ngalami bosen utawa masalah prilaku kayata kuatir. mula dheweke ndilat bantalane supaya gampang swasana. Kanggo ngatasi rasa bosen, coba asu supaya mlaku-mlaku, mlayu, utawa dolanan bareng karo segawon liyane lan nggunakake energi mental lan fisik luwih akeh. Wenehi dolanan irit tali sing aman supaya fokus saka banjine.

Bantalan retak utawa garing

Yen kulit asu dadi garing, masalah sing asring ana ing hawa adhem yen dadi panas ing tengah omah nggawe asor ing omah, bantalan bisa retak lan rapuh. Olesake lapisan balsem protèktif ing bantalan kasebut perlu banget. Kasedhiya akeh merek komersial sing aman.


Wektu kiriman: Nov-02-2020