Posisi turu asu

Saben pamilik ingon-ingon pengin ngerti luwih lengkap babagan asu, babagan posisi turu sing paling disenengi. Posisi segawon turu, lan wektu sing digunakake kanggo turu bisa nyritakake babagan perasaan dheweke.

Ing ngisor iki sawetara posisi turu umum lan apa tegese.

Ing Sisih

1

Yen sampeyan asring ndeleng segawon sampeyan turu ing posisi turu iki. Iki tegese dheweke rumangsa kepenak banget lan aman ing lingkungane. Anjing iku biasane seneng, ora peduli, lan setya banget. Posisi iki uga ngidini anggota awak bebas bergerak sajrone turu, mula sampeyan bisa uga ndeleng tendhangan sikil lan sikil liyane saka segawon ana ing sisihane.

Kriting

3

Posisi turu iki umume paling umum. Nalika musim salju lan musim salju adhem yen adhem, asu turu kanthi cara iki, kanggo ngreksa anget.

Disebar ing Weteng

2

Asu sing turu ing posisi iki, kanthi tangan lan sikil sing diulur lan mudhun, asring minangka pratandha karakter sing apik. Dheweke mesthi kebak energi, gampang nyengkuyung, lan seneng. Posisi turu iki luwih umum ing kirik. Posisi pilihan kanggo bocah-bocah sing ngantuk nalika main lan mung pengin mudhun ing papan sing diadegake.

Ing Wingking, Paws Munggah ing Hawa

4

Turu kanthi weteng sing ora ngatasi mbantu asu dadi adhem kaya nalika muter ing bal bisa ngreksa panas. Mbabarake wilayah kasebut minangka cara sing apik kanggo ngalahake panas amarga wulu luwih tipis ing sekitar weteng lan paws duwe kelenjar kringet.

Iki uga minangka posisi sing nuduhake segawon kepenak banget, dadi wilayah sing paling sensitif dadi angel banget lan bisa mlaku kanthi cepet. Anak kirik sing paling ora duwe perawatan ing jagad iki bakal ana ing posisi kasebut. Posisi turu iki umum nalika musim panas.

Kanggo asu sing seneng turu karo sing duwe, mesthi luwih aman kanggo ngresiki, nyisir, adus lan divaksinasi.


Wektu kiriman: Nov-02-2020